ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

  1. Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο αγοράσατε, από το κατάστημα μας σε περίπτωση που είναι:
  2. Διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε (μη προβληματικό είδος – λάθος εκτέλεση παραγγελίας από εμάς).
  3. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.
  4. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  5. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν πάντα με την ευθύνη του πελάτη, για αυτό όλοι οι πελάτες υποχρεούνται να αποσυσκευάσουν και να ελέγξουν τα προϊόντα που αγόρασαν την στιγμή της παραλαβής τους και ενώπιον του μεταφορέα. Σε περίπτωση αισθητικών ελαττωμάτων οφείλουν να ειδοποιήσουν άμεσα τηλεφωνικά στα γραφεία μας και κατόπιν συνεννόησης, να προβούν στην ανάλογη διαδικασία. Αυτή η τακτική διευκολύνει την άμεση επιστροφή του προϊόντος, με τον ίδιο μεταφορέα, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χρόνου και να μην υπάρχει αμφισβήτηση του ελλατώματος.
  6. Κάθε άλλη μεταγενέστερη διαπίστωση αισθητικού ελαττώματος δεν θα γίνετε δεκτή σαν λόγος επιστροφής του προϊόντος.
    Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 15 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Πολύ σημαντικό στοιχείο ασφάλειας είναι ο προσωπικός σας κωδικός, τον οποίο πρέπει να φυλάται και να μην παραχωρείτε σε τρίτους. H icastiles.gr δεν θα σας ζητήσει ποτέ μέσω τηλεφώνου ή email τον προσωπικό σας κωδικό, παρά μόνο κατά την διάρκεια σύνδεση σας στην σελίδα, μέσω της φόρμας σύνδεσης.
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω τη www.icastiles.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.